Nieuwtjes

Kerstdiner

14-12-2019

Dit jaar vond het kerstdiner plaats bij het Rozendaal. Alle actieve Xoxo’s, een boel Wijze Vrouwen en hun wederhelften kwamen samen om te genieten van een heerlijk 3 gangen diner en heel veel wijn. Het diner en de afterparty in de stad waren erg geslaagd!

Sinterxoxo

4-12-2019

Zoals elk jaar werd er dit jaar weer samen Sinterklaas gevierd. Na een fanatiek dobbelspel had iedereen een leuk cadeautje gekregen om de feestdagen mee door te komen. Ook had iedereen een mooi gedicht gekregen… Soms had de Sint een lief gedicht geschreven maar voor een paar Xoxo’s was het gedicht vooral een samenvatting in dichtvorm met wat ze afgelopen jaar hadden uitgespookt… Gelukkig heeft Piet niemand in de zak meegenomen naar Spanje en stond iedereen daarna weer vrolijk op de borrel.

Pompoenborrel

30-10-2019

Tussen de tentamenstress door werd een thuisborrel georganiseerd door onze geweldige Homepartyhomecie. Alle studeer frustratie werd er uit gegooid door het flink toetakelen van pompoenen. Voor veel xoxo’s was het de eerste keer pompoenen snijden, maar gelukkig zijn ze stuk voor stuk wel heel mooi geworden!

Lustrumfeest

09-10-2019

Dit jaar bestaan wij 25 jaar dus op woensdag 9 oktober was het tijd voor ons lustrumfeest! Na een goede bodem te hebben gelegd in de pizzaria hebben we de Update omgetoverd in een disco paradijs. Ook hebben we onszelf omgetoverd in discoballen om helemaal mee te gaan met het thema: “Wednesday Night Fever” Het was een avond met veel glitters, discohitjes, dansjes en natuurlijk heel veel bier.